Over ParaYou

ParaYou betekent ‘Voor Jou’ en verzorgt haar dienstverlening in opdracht en ten gunste van de klant.

Introductie Patrick Bavelaar

Na mijn studiejaren in 1992 aan de H.E.B.O. (Hogere Europese Beroepen Opleiding) in Den Haag ben ik mijn passie voor het ‘accountmanagement’ gaan nastreven binnen verschillende uitgeverijen. In die hoedanigheid ben ik verantwoordelijk geweest voor commerciële trajecten van diverse landelijke managementbladen en magazines, websites en evenementen.

Vanaf 2005 ben ik voor de grootste exploitant van bioscoopreclame gaan werken. Als accountmanager lag mijn focus op het binnenhalen van large accounts, het bezoeken van reclame- en mediabureaus en het geven van groepspresentaties.

Mijn koude telefonische acquisitie wordt regelmatig ervaren als een warme deken. Er wordt zelfs gezegd, dat het een persoonlijke gave is.

Daarnaast ligt mijn interesse in het onderhouden van contacten met opdrachtgevers om nieuwe samenwerkingsverbanden te initiëren, het genereren van leads en acquisitie voor een product of dienst.

Met telefonische sales geeft ParaYou uw bedrijf, product of dienst een boost om uw doelstellingen te behalen.

Hoe werkt ParaYou?

ParaYou werkt voor opdrachtgevers, die in hun communicatie telefonische sales support willen uitbesteden. Dit is mogelijk op basis van een declarabel uurtarief of ‘No Cure No Pay’ percentage, in overleg met opdrachtgever te bepalen. Normaliter hanteert ParaYou een percentage vanaf 10%.

De Markt

ParaYou verleent haar diensten aan business to consumer, business to business, profit- en non profit organisaties, die ter ondersteuning van hun telefonische sales support een boodschap willen communiceren met hun doelgroep. ParaYou richt zich op het midden- en hogere segment.